päivitykset

Hyvää syksyä

yhteystiedot

Kirsi Siitonen
Myllykoski (kouvola)

040-592 6690

Whats app

pikkukopla62@gmail.com

Kävijälaskuri 21.3.08

Käyntejä kotisivuilla:170583 kpl

Satunnainen kuva

Itse kasvattaja:    Pikkaisen taustaa omasta elämästäni ja varsinkin eläimistäni:

Olen syntynyt Helsingissä  ja siellä meillä oli karjalankarhu koira "Nalle", joka oli isokokoinen karvaturri, itse olin tuolloin 3v. ja kuulemma olin Nallen kanssa aina  leikkimässä ja ratsastin sen selässäkin, se oli semmoinen kaveri.Kuoli lopulta surullisesti rotan myrkkyyn.

Helsingistä muutimme Artjärvelle ja kävin 1. luokan siellä ja siitä muistankin jo jotain eläin kokemuksia, äitienpäivänä hain naapurista äidille lahjaksi kissanpennun  kun ajattelin ettei sitä ainakaan pois voi antaa, lahja kun oli ja niin meille tuli Pörri, angorakissa. Ja äitihän tykästyi lopulta siihen itsekkin.

Olen ollut aina eläin rakas, jos löysin pihalta esim, kuolleita lintuja tai hiiriä niin nehän piti tietenkin haudata ja toinpa niitä sisällekkin lämmittelemään jos oisivat vironneet henkiin,laitoin hiirille pesän tulitikkurasiaankin mutta eipä tuo auttanut.Hautajaiset piti pitää.

Tänne Anjalankoskelle muutimme sitten myöhemmin ja vanhukset rakensivat omakoti talon ja muuttopäivänä sinne sattui koulupäivä ja olin huolissani Pörri kisusta ja sain sen sitten viedä muuttopäiväksi kouluun kanssani, niin ei tarvinnut huolehtia ja sillä sitten Pörrin kanssa opiskelin. Ja kisut vain lisääntyivät ja samoin pupujussit, joita sain lemmikikseni kaveriltani. Kävin kaverini kanssa joka koiran luona ja kysyttiin omistajilta,"saako näitä hoitaa"? 

lopulta saimmekin omat koira hoidokit ja innoissamme ulkoilutimme niitä. Ja myöhemmin saapui uusi karjalankarhu koira  meille, Turre-poika.Ja pikkasen isompana tyttönä puri totaalisesti heppakärpänen ja voi sitä onnea, kun kaverini sai oman hevosen ja aloimme ratsastaa, ja se heppa oli pikkasen villi, mutta kyllä selässä pysyimme.

Olen asustellut pitkin Suomen kamaraa, Helsingissä jossa olin kodinhoitajana,

Kouvolassa, Suonenjoella, ja taas tänne Anjalankosken suuntaan.

Yksin asuessani on ollut itselläni monenlaista karva kasaa, gerbiilejä, hamstereita, kissoja. Tälläkin hetkellä meillä asustelee vielä "Vilma" 13v. kissa.  Tällä hetkellä Vilma on 17,5 v.  (7.12.12)

Ja jälleen olen palauttanut harrastukseeni kasvatustyön ohella, akvaarioharrastukseni. Tällä hetkellä on 240 litranen akvaario. Ja voi sitä riemua, kun Nelli näki, että akvaario on tullut taas takaisin ja siinä sitten istutaan Nelli ja muut sylissäni ja katsellaan kaloja.

(tosin nyt on akvaario harrastukseni hiipunut pois)

  5.4.11   mutta nyt on jälleen käyty akvaarion ostossa

 ja laitettu harrastus käyntiin!!

281020081038.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tyttäreni alkoi myös harrastamaan ratsastusta

ja 4v. sai ensimmäisen tuntuman hevosiin. Aloimme myöhemmin käymään Kouvolassa ratsastustallilla ja joka perjantai istuin ja katsoin tunnit.

Pari vuotta myöhemmin tyttäreni sai oman hoitohevosen tästä läheltä "Veksu" suomenhevonen ja sitähän sitten käytiin 3:kin kertaa viikossa hoitamassa, myös Bobo sai tutustua "veksuun"

Oli vähän aikaa puoliksi omistuksessani Amerikan lämmin verinen, lähinnä tyttärelleni hommattu, mutta ajanpuutteen vuoksi luovuttiin omistuksesta.

 

 

 

 

kasvattaja_kirsi_001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

    "oma tupa, oma lupa"

 

141020081001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   

 

 yhdistykset ja kurssit:

kennelnimeni myönnettiin v.-06 (muutaman kerran sain sitä hakea,koska nimet olivat jo käytössä mistä olisin tykännyt)

kasvattajasitoumuksen kennelliittoon olen tehnyt v.-05 ja nyt on uusittu 2011 v. uudet kasvattaja säännöt!

Olen käynyt kasvattajan peruskurssin  9.-10.04.05 ja tehnyt kasvattajasopimuksen Suomen kennelliittoon.

 kasvattajan jatko kurssi 1.-2.10.2011 suoritettuna

 Suomen kennelliiton jäsen

Suomen griffonyhdistyksen jäsen

Griffoneiden kanssa olen touhuillut v.-99 ja ensimmäisen pentueen sain v.-02

pentueen emä Hanibonnienelly ja isä Pacey mask of zorro

 

 

 

 

 

ulkona_9.5.07_001.jpg