päivitykset

Hyvää syksyä

yhteystiedot

Kirsi Siitonen
Myllykoski (kouvola)

040-592 6690

Whats app

pikkukopla62@gmail.com

Kävijälaskuri 21.3.08

Käyntejä kotisivuilla:172506 kpl

Satunnainen kuva

me griffonit :

asumme Myllykoskella, joka kuuluu KOUVOLAN kaupunkiin,johon  kuulumme kuntaliitoksen myötä , ihanassa omakotitalo yhteisössä, jossa tapaa paljon muitakin koiria ja ihmisiä aina lenkillä. Me juoksemme vapaana metsässä johon emäntämme meidät vie pari kertaa viikossa purkaamaan energiamme.

Olemme myös paljon ulkona omalla pihallamme, jossa vahdimme ettei kukaan vain tule huomaamattamme pihallemme ja vahdimme myös naapurienkin pihoja. Haukumme pihalta kaikki harakat ja myös siilit kesällä jos eksyvät meidän reviirille.

Me griffonit olemme  rotu tyypiltämme vahti/seurakoiria ja siksi emme saisi vanhana rottakoirana olla arkoja! Kuulumme FCI 9 seuraja kääpiökoirat.

Me griffonit rakastamme saunomista ja olemmekin heti lauteilla, kun näemme, että emäntä kantaa puita saunaan.Ja talvella makoilemme uunin edessä lämmittelemässä tai patterin kupeessa.

kesällä nautimme auringon paahteesta.

Me griffonit  haluamme  aina olla siellä missä oma perheemmekin on ja todellakin seuraamme aivan joka paikkaan, mutta emäntämme haluaa ainakin olla yksityistilaisuudessa wc:ssä, mutta me odotamme kuitenkin oven takana.Ja siksi meidät pitää valita semmoiseen perheeseen joka jaksaa olla meidän kanssamme, nimenomaan, sitä meidän seuraamista perheemme kintereillä ja meidän ainaista leikkimistä ja touhuilua, koska olemme erityisen iloisa ja energisiä pakkauksia.

Me griffonit olemme myös viisaita ja nopeita oppimaan ja siksi meidät on helppo kouluttaa ja tykkäämme käydä lenkillä ja jaksamme pitkiäkin matkoja ja joskus olemme vain pelkkiä sohvaperunoita. 

Me griffonit haluamme harrastaa kaikenlaista,esim. agilityä, tottelevaisuuskoulutusta, näyttelyä

 

tassun_jlki.jpg

 Me griffonit olemme reippaita, rohkeita, älykkäitä ja ympäristöönsä tutustumishaluisia ja joskus hivenen itsepäisiä!

 

Me griffonit olemme rotuna erittäin helppohoitoisia , siistejä ja vaivattomia koiruleita, jotka  oppii nopeasti sivistyneet tavat. Karvanlähtökään ei ole ongelma, koska karkeakarvaiset nypitään n. 2 vuodessa ja sileäkarvaiselle riittää kumisukalla harjaaminen. Ja sileällä voi myös peppu karvoja nyppiä ja kaulankin alueelta nyppiä. Ja erityistä huomiota kannattaa kiinittää griffoneiden säännölliseen  silmien/korvien puhtauteen.

Me griffonit olemme aikamoisia herkkusuita ja varsinkin juusto ja pannukakku on suurta herkkua. Emäntä ei kyllä pääse salaa jääkaapille, koska ovi kun aukeaa niin olemme salamana nopeasti selän takana seisomassa ja tuijottamassa jääkaappiin, meille kanssa! Ja mehän tiedämme mitä tahdomme.

Me griffonit jaksamme edelleenkin hämmästyttää emäntämme meidän viisaudella ja ei ole elämä todellakaan tylsää ja hiljaista meidän griffoneiden kanssa!! 

 kennelissäni tuli v. 2012 , 10 vuotta täyteen kasvatus työtä 1. pentueestani!!!

 

 tassun_jlki.jpg

 

 

keiko_tahtoo.jpg

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tassun_jlki.jpg

tassun_jlki.jpg